Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömeroğulları güven tazeledi

Bursa’nın seçkin kurum ve kuruluşlarında görev alan iletişim uzmanlarını bünyesinde bulunduran Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde, üyelerin yoğun katılmıyla gerçekleştirildi. BHİD Başkanı Serdar Ömeroğulları, tek liste olarak girdiği genel kurulda güven tazeleyerek iki yıllığına yeniden göreve geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ömeroğulları güven tazeledi

 

Ömeroğulları, yeni yönetimin göreve gelir gelmez yoğun bir çalışma temposu içine gireceğini belirterek, 29 Mayıs tarihinde Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi’nde, ikincisi gerçekleşecek HİÇ Ödüllerinin finaline az bir zaman kaldığını hatırlatıp, bu yıl gerçekleşecek ödül töreninin bir öncekinden daha görkemli ve geniş katılımlı bir organizasyon olması için kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

 

 “Dernekçilik, gönüllük esasıyla çalışan bir müessese olduğundan yeni dönemde hizmet sorumluluğunu kabul eden tüm yönetim ekibime teşekkür etmek istiyorum” diyen Ömeroğulları, BHİD'in yeni dönemde yoluna emin adımlarla devam edeceğini ve ekibi ile birlikte hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağını ifade etti. Ömeroğulları genel kurulda yaptığı konuşmada iki yıldır yönetim kurulu üyesi gibi çalışarak desteklerini esirgemeyen HİÇ Ödülleri çalışma komitesine de teşekkür etmek istediğini belirterek, “BHİD çatısı altında çok az STK’ya kısmet olacak bir birliktelik ve ekip ruhuna sahibiz. Hiç kimse elini taşın altına koymaktan geri durmuyor. Yaklaşık 20 kişilik bir ekiple oldukça kapsamlı bir organizasyonun altından başarıyla kalktık, gelecek yıldan itibaren Anadolu’ya açacağımız bu organizasyonu, üyelerimizin yarattığı sinerji ve kent dinamiklerinin desteği ile çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Genel Kurul’dan gerçekleşen tüzük değişikliği ile BHİD’de artık kurumsal üyelik dönemi de başlamış oldu. Bugüne kadar bireysel üyelik kabülünde bulunan dernek artık kurumları da üye olarak kabul edecek. Ömeroğulları, iletişim yönetimine önem veren kurum ve kuruluşları BHİD çatısı altında buluşmaya davet etti. Ayrıca yeni tüzükle birlikte dernek organları arasına, beş kişiden oluşan Yüksek Danışma Kurulu da eklendi.

 

Beş kişiden oluşan dernek yönetim kurulu, yeni yönetimin aldığı prensip kararı ile bu yıldan itibaren yedekleri de kapsayacak biçimde, genişletilmiş yönetim kurulu olarak çalışmalarına devam edecek.

Genel Kurulun hemen ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısı ile görev dağılımı yapıldı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu. BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ömeroğulları (Erguvan Tanıtım), Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun (Osmangazi Belediyesi), Genel Sekreter Arzu Özel (Kalder Bursa), Sayman Duygu Özbekçi (Kuter İletişim) ve Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Yalçın (ÜÇGE) olurken Yusuf Ziya Yüce (UEDAŞ) , Özlem Şenkoyuncu (Yeşim Tekstil), Sedat Beriş (Akyapak Makine), Hakan Oğuz (Coşkunöz Holding) , Pınar Mutlu da (Esteticare) yedek listeden yönetim kuruluna giren isimler oldular. Denetleme Kurulu ise Mustafa Sönmezay (Pamukkale Turizm), Bahar Erkan, Dilek Şen (Şenel Şen İSG) ile yedek listede Süleyman Demirel (Dünya Gazetesi) , Murat Bilir (Bursa Medya Takip M.) ve Kenan Kibar’dan (BPR Tanıtım) oluştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.