Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’de işgal ve gürültüye af yok

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya ve bisiklet yollarını araçlarıyla işgal eden sürücülere 2017 yılının ilk altı ayında 960 araca cezai işlem uyguladı.Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya ve bisiklet...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’de işgal ve gürültüye af yok

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya ve bisiklet yollarını araçlarıyla işgal eden sürücülere 2017 yılının ilk altı ayında 960 araca cezai işlem uyguladı.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya ve bisiklet yollarını araçlarıyla işgal eden sürücülere geçit vermiyor. Ekipler, yaya kaldırımları ve bisiklet yollarına araçlarını park ederek vatandaşın hakkını ihlal edenlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Gerek yapılan denetimler gerekse vatandaş ihbarı sonucunda ekipler, 2017 yılının ilk altı ayında 960 araca 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem uyguladı.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca, bu yılın ilk altı ayında gürültü kirliliğine sebep olan işletme ve işyerlerine de ceza yağdırdı. Nilüfer halkının huzur ve güvenliğini düşünen ekipler 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nu gereği 86 adet işletme ve işyerine toplam 302 bin lira ezai işlem uyguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.