Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu başladı

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü, Nilüfer’de bu yıl da coşku içinde kutlanacak.Nilüfer Belediyesi bu hafta boyunca Halk Evi ile Nilüfer Kent Konseyi önünde kurulan stantlarda Ata posteri dağıtacak. Bir hafta boyunca iki noktada, 09.00...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu başladı

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü, Nilüfer’de bu yıl da coşku içinde kutlanacak.

Nilüfer Belediyesi bu hafta boyunca Halk Evi ile Nilüfer Kent Konseyi önünde kurulan stantlarda Ata posteri dağıtacak. Bir hafta boyunca iki noktada, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında toplam 50 bin adet Ata posterinin dağıtılması planlanıyor. Halk Evi önünde Ata posteri dağıtımına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlayacaklarını belirterek, “Bizler, Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkacağımızı göstermek adına bayramımızı alanlarda coşkuyla kutlayarak dünyaya göstermek zorundayız. Onun için Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyeti koruma ve kollama, bütün dünyaya gösterme adına bayraklarımızı evlerimizin balkonuna ve camlarına asacağız. Nilüfer Belediyesi olarak her yıl binlerce bayrak dağıttık ve bayrak dağıtmayı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki Nilüfer bayraklarla süslenecektir. Tüm evlerimizde bayrağımız dalgalanacaktır. Tüm Nilüferlilerden bunu bekliyorum” dedi.

Nilüfer Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramı’nı salonlarda değil alanlarda kutladıklarının altını çizen Başkan Bozbey, herkesi 29 Ekim Pazar günü FSM Bulvarı’nda yapılacak Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet etti. Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, “Çoluk çocuk, 7’den 77’ye herkesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda saat 19.00’da başlayacak olan büyük yürüyüşümüze bekliyoruz. Yürüyüşümüzü tamamladıktan sonra da sanatçı Kıraç’ın vereceği konser ile coşkumuz doruğa tırmanacak. Cumhuriyet coşkumuzu tüm dünyaya haykıracağız” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.