Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer'in başkan adayı Erdem için bomba bir iddia daha...

Nilüfer Belediye Başkan adayı Turgay Erdem’in hakkında çıkan iddialar bitmiyor. Şimdi de halen Nilüfer Belediyesi’nde çalışmakta olan Z.T. ’ye Altınşehir’de villa aldığı iddiası ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer'in başkan adayı Erdem için bomba bir iddia daha...

HABER: MURAT DORUK

Turgay Erdem hakkında çıkan iddialar bitmek bilmiyor. Daha önce Erdem hakkında ihalelerde usulsüzlük, sahte imza, adam kayırma gibi iddialar ortaya çıkarken şimdi de halen Nilüfer Belediyesi’nde çalışmakta olan Z.T.’ye villa Altınşehir’de bir villa hediye ettiği ve Z.T.’nin burada bir iş yeri açtığı iddiaları gündeme geldi. Daha önce de Turgay Erdem mevcut belediye başkanlarının bile kullanmadığı lüks aracıyla gündeme gelmişti.

GİZLİ GİZLİ BULUŞMA

Z.T., Turgay Erdem’in hediye ettiği bu villayı psikolojik destek, sağlıklı zayıflama, diyet ve yoga gibi hizmetler veren bir işyeri olarak kullandığı iddia ediliyor. Ayrıca Erdem’in zaman zaman Altınşehir’e gidip Z.T. ile görüştüğü iddialar arasında yer alıyor.

İŞÇİLERİN HAKLARI BURALARA MI GİDİYOR?

1-isci

Öte yandan Turgay Erdem zevki sefa içerisinde yaşarken 10 Mayıs 2018’de Nilüfer Belediyesi’nde çalışan bin 500 kişiden oluşan taşeron temizlik işçileri kadroya alındıktan sonra iddiaya göre haklarını alamadıklarını belirtip Heykel’de toplanıp Valiliğe yürümeye çalışmıştı. İşçiler haklarını alamazken Erdem’in bu rahatlığı düşündürücü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.