Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer ile Hanau arasındaki ilişkiler yeni projelerle güçlenecek

Hanau-Nilüfer Dostluk Derneği Başkanı Mehmet Kuşçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Matthias Obier, Başkan Bozbey’i makamında ziyaret ederek, Nilüfer Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek projeleri görüştü.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2017 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2017 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer ile Hanau arasındaki ilişkiler yeni projelerle güçlenecek

Hanau-Nilüfer Dostluk Derneği Başkanı Mehmet Kuşçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Matthias Obier, Başkan Bozbey’i makamında ziyaret ederek, Nilüfer Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek projeleri görüştü.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in kardeş kenti Hanau’dan gelen heyeti ağırladı. Hanau - Nilüfer Dostluk Derneği Başkanı Mehmet Kuşçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Matthias Obier’i Bodzbey’i Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Ziyarette, kardeş şehir ilişkileri kapsamında planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Mehmet Kuşçu ziyaret zırasında Hanau Belediye Başkanı Claus Kaminsky’nin yazılı mesajını da Başkan Bozbey’e iletti.

İki kurum arasındaki ilişkilerin örnek nitelikte olduğunu kaydeden Kuşçu, Hanau’dan teknik bir heyetin Nilüfer’e gelerek çalışmaları yerinde gözlemleyeceğini belirtti.

İki kent arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinden yana olduğunu söyleyen Başkan Bozbey de hayata geçirilecek projelerin, Nilüfer ve Hanau’da yaşayanlar arasındaki ilişkileri üst seviyelere çıkaracağını ifade etti.

Nilüfer Belediyesi ile Hanau - Nilüfer Dostluk Derneği arasındaki iş birliği çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Bozbey, Türkiye ve Avrupa’ya örnek ilişkiler sergilemek istediklerinin de altını çizdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.