Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu yeni sezona “merhaba” dedi

Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, yeni sezona “merhaba” dedi.Altınşehir Gençlik Merkezi’nde renkli görüntülere sahne olan sezon açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, kursiyerler ve aileleri...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Halk Dansları Topluluğu yeni sezona “merhaba” dedi

Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, yeni sezona “merhaba” dedi.

Altınşehir Gençlik Merkezi’nde renkli görüntülere sahne olan sezon açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, kursiyerler ve aileleri katıldı. Mustafa Bozbey, Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nda yer alan 7’den 77’ye dansçıların başarılarıyla Nilüfer’i, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğini ifade etti.

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun, kurulduğu günden bu yana sayısız başarının altına imza attığını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, emeği geçenlere teşekkür etti. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’na katılanların, halk danslarının yanı sıra ekip çalışmasını, dostluk, birlik, beraberlik ve dayanışmayı, sosyalleşmeyi, acının, sevincin ve üzüntünün nasıl paylaşıldığını da öğrendiğini belirten Başkan Bozbey, asıl hedefin de bu olduğunu kaydetti.

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’ndaki beraberlik ruhunu başka alanlarda görmediğini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey şöyle devam etti:

“Burada farklı bir birliktelik var. Bu birliktelik, başarıyı getiriyor. Yeni sezonun iyi geçmesini diliyorum.”

Konuşmasının ardından Başkan Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, pasta kesti. Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve katılanlar hep birlikte damat halayı çekti.

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nda bu yıl, minikler, yıldızlar, gençler, gösteri ve master gruplar olmak üzere beş ayrı grupta toplam 250 kişi, Türkiye’nin farklı yörelerinden dans eğitimleri alacak. Eğitimler, Altınşehir Gençlik Merkezi’nde haftanın beş günü verilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.