Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer'de Ye Kürküm Ye Lüksü

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken Nilüfer Belediye Başkan adayı gösterildiği için görevinden istifa eden Turgay Erdem buna rağmen belediyenin her türlü imkanını kullanmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2019 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2019 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer'de Ye Kürküm Ye Lüksü

Haber: MURAT DORUK

İddialara göre adı yolsuzlukla anılan Nilüfer Belediye Başka Adayı Turgay Erdem, lüks yaşamı ile dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı bile sivil plakayla dolaşırken ismine özel plakalı VIP aracı ve 3 korumasıyla dolaşan Erdem pes dedirtti. Erdem’in Ayrıca Nilüfer Belediyesi'nde hem maaşlı çalıştığı hem de Belediye'nin imkanlarını kullandığı ve öte yandan başkanlık kampanyası için de iş adamlarından yüklü miktarda bağış topladığı iddia ediliyor.


‘İLİŞKİSİ KESİLMELİ’
Kanun ve nizamın ne diyorsa onun yapılması ve uygulanmasının gerekirken görevinden istifa eden Turgay Erdem saltanatına devam ediyor. Konuyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu’nun açıklaması da bulunuyor. Turgay Erdem’e makam ve mevki kullandırmaya devam eden Belediye yönetimi kendilerini sorgulamalı. Kanun ne diyorsa ona göre hareket etmeli.

AVUKATINA BELEDİYE ARACI TAHSİS ETMİŞ

Öte yandan Okuyucularımızdan gelen bir fotoğrafa göre dün davası bulunan Turgay Erdem’in avukatı adliye binası önüne Nilüfer Belediyesi logolu belediyeye ait bir araçla geldi. Erdem istifa etmesine rağmen şahsi işleri için bile belediyenin aracını kullanmaktan çekinmiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.