Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Nilüfer CHP'li belediyelere örnek oluyor'

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçeyi önce insan ilkesi ile yönettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Nilüfer CHP'li belediyelere örnek oluyor'
 Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçeyi önce insan ilkesi ile yönettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından CHP'li belediyelerin meclis üyelerine yönelik düzenlenen 'Marmara Bölgesi Nilüfer Buluşması’ Crowne Plaza’da yapıldı. Belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda tecrübe paylaşımı yapıldı. Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, “Yaklaşık 16 yıllık bir kent yöneticiliği sürecimiz var. Bu süreçte öncü ve lider bir kurum oluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Bu anlamda bu mutluluğu diğer belediyelerle de paylaşmak istiyoruz. Yatırımlarımızı yerinde göstererek, meclis üyelerinin kendi yörelerinde de aynı projeleri hayata geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Bu uygulamalarla bölgelerindeki halkı mutlu etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Belediye başkanlığı sözünü doğru bulmadığını ifade eden Bozbey, “Bu konuyu defalarca dile getirdim. Kent yöneticiliği çok daha doğru geliyor. Çünkü bizler belediye olarak 5 yılda şirketlerde olduğu gibi halk ile sözleşme yapıyoruz. Onlar bizimle sözleşme imzalarsa, yani oy verirse göreve devam ediyoruz. Vermezlerse kenara çekiliyoruz. Onun için kent yöneticiliği kavramının daha doğru buluyorum. Yöneticinin, şehirleri ön plana çıkarma ve yaşanabilir kılma için hedefleri olması gerekiyor. Kentler hedefiniz var ise bir yere gider. Biz 1999 yılında göreve geldiğimizde bu hedefi kendimiz koyduk. Nilüfer muasır medeniyet seviyesine yükseltilecek. Bunun için çağdaşlaşmadan insan haklarına, eğitimden kültür sanata kadar bir çok önceliği göz önünde bulundurduk. CHP’nin temel ilkesi olan önce insan ilkesiyle Nilüfer’i bugünlere taşıdık” diye konuştu.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise, “Mutlu kent ve gülümseyin Nilüfer’desiniz. sözünü bütün Türkiye’nin diline dolamamız gerekiyor. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Çünkü burada sayamadığım yüzlerce yapılan proje var” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.