Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Esgin’den Bursa’ya Devlet Hastanesi müjdesi

Bursa Haber’e konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, kapalı olan Devlet Hastanesi ile ilgili müjdeyi vererek, “Önümüzdeki yıl yapımına başlanıp tekrar hizmete açılacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2019 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2019 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafa Esgin’den Bursa’ya Devlet Hastanesi müjdesi

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Yoğun bir bütçe maratonunda çıktığını ifade eden Esgin, 2020 bütçesinin Türkiye için hayırlı olacağını söyledi. Yapılacak yatırımlar, hedeflenen projeler ve Türkiye’nin kalkınması için ideal bir bütçenin ortaya çıkarıldığını belirten Mustafa Esgin, önümüzdeki yıllarda Türkiye”nin önünün açık olduğunu ifade etti.

SAĞLIKTA İYİLEŞTİRMELER

Bursa’ya yağılan sağlık yatırımlarında da bahseden Esgin, şunları söyledi: “Son 17 yılda sağlık açısından çok önemli yatırımlar yaptık. Merkez ve ilçeler dahil bütün Bursa hastanelere kavuştu. Var olanlarda iyileştirmeler yaptık. Diğer yandan devam eden projelerimiz var. Onlarda bitince Bursa sağlık noktasında önemli bir şehir olacak. Bulunduğumuz makamda vatandaşımıza hizmet götürünce mutlu oluyoruz. En büyük arzumuz da bu. Vatandaşımıza hizmet götürünce mutlu oluyoruz. En büyük arzumuz da bu.”

DEVLET HASTANESİ

Şehir Hastanesi’nin açılmasıyla kapanan Devlet Hastanesi hakkında da konuşan Esgin, “Bu hastane depreme karşı dayanıksızdı. Bu haliyle vatandaşa hizmet vermesi çok riskliydi. Ancak, orası önümüzdeki yıl ihaleye çıkacak ve hızlı bir şekilde yeniden depreme karşı dayanıklı hale getirilerek hizmete açılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.