Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlardan birlik mesajı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl ikincisi kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 131 mahalle muhtarını kahvaltıda ağırladı.Öğretmenevi’ndeki programa Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhtarlardan birlik mesajı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl ikincisi kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla 131 mahalle muhtarını kahvaltıda ağırladı.

Öğretmenevi’ndeki programa Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Er, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kahraman, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte 131 mahalle muhtarı katıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 19 Ekim’in kurumsal hale gelen muhtarlık müessesesi için bir milat olduğunu söylerken, yerel yönetimin en önemli unsuru olan muhtarlarla her zaman gönül gönüle olduklarını belirtti.

Kaymakam Mustafa Masatlı ise konuşmasında, idare sisteminin temel taşı olan muhtarlar vasıtasıyla birçok hususa vakıf olduklarını kaydederek, "Muhtarlık bir mühürden daha fazlasıdır. Devletin en ücra köşesindeki temsilcisidir. Dolayısıyla bizlerin en alt kademeden haberdar olmasının sebebi muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızın bir siyasi görüşü yoktur, seçimlerde aday olur, yönetimini kurar ve oyunu alır. Muhtarlarımız, bağlı bulundukları yere hizmet için vardır. Tabii ki bunu yaparken idare ile uyumlu çalışmak gerekir. Bizler ne kadar uyumlu çalışırsak, insanlarımızdan haberdar olursak o ölçüde başarılı oluruz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.