Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya, Kazakistan'a tanıtıldı

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi tarafından Kazakistan'ın Almaata ve Astana şehirlerinde düzenlenen sağlık turizmi fuarlarında Bursa'nın Mudanya ilçesi tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mudanya, Kazakistan'a tanıtıldı
Kazakistan Sağlık Turizmi Fuarı'na aralarında Mudanya’dan Turizm ve Otelciler Birliği (MUTOB) ile Mudanya Belediyesi'nin de olduğu 17 kuruluş katıldı. Mudanya'nın turizmdeki hedeflerine yön verecek çalışmaları sürdürdüklerini belirten MUTOB başkanı Akın Esgin, "Dernek olarak ilk defa uluslararası bir fuara katıldık. Mudanya'yı en iyi şekilde temsil etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Orta Asya'nın en büyük fuarı olan sağlık fuarı, Kazakistan'ın finans merkezi Almaata’da kapılarını açtı. Fuarda ilçemizdeki otelciler ve turizm kuruluşları olarak yer aldık ve bundan da büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kurduğumuz stantta Mudanya'ya özgü doğa turlarının yanı sıra temalı turların da tanıtımını yaptık" dedi.

MUDANYANIN TARİHİ DEĞERLERİ ÖN PLANA ÇIKARILACAK

Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Esen ise, "Mudanya ilçemizin temiz ve iyot dolu havasının ne denli önemli olduğunu ortaya çıkarmak için çalışma yapılması lazım. İlçemizin tarihi değerleri o kadar fazla ki, bunları da ön plana çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerektiğini belirtmek istiyorum. Mudanya'nın tanıtımında önemli rol oynayan turizm sektörünün bu konudaki çabaları oldukça fazla" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.