Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya'da yol çilesi sona eriyor!

Daha önce Bademli’den Tepe Devrent’e kadar yenilenen Eski Mudanya Yolu’nun Güzelyalı girişine kadar uzanan 7 kilometrelik kısmı da sıcak asfaltla kaplandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mudanya'da yol çilesi sona eriyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Aydınpınar’da yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Sıkıntılı olan bütün yolların bir bir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini belirten Altepe, Bursa’daki en büyük yatırım kalemini yeni yolların oluşturduğunu söyledi.

Onlardan birinin de uzun yıllar sıkıntılı bir ulaşıma sahip olan Eski Mudanya Yolu olduğunu kaydeden Başkan Altepe, mevcut Mudanya Yolu’nun yenilenmesinin ardından Eski Mudanya Yolu’nun da kolay ve rahat ulaşıma Büyükşehir Belediyesi tarafından kavuşturulduğunu ifade etti. Eski Mudanya Yolu’nda daha önce Bademli’den Tepe Devrent’e kadar asfalt çalışması yapıldığını hatırlatan Başkan Altepe, Güzelyalı Kavşağı’an kadar olan 7 kilometrelik kısmın da komple elden geçirildiğini belirtti.

Başkan Altepe, “Burada sıcak asfalt şeklinde kaliteli, pırıl pırıl birinci sınıf yol çalışması gerçekleşti. Sadece 7 kilometrelik kısım için 4 milyon TL harcanmış oldu” diye konuştu.

Artık Eski Mudanya Yolu’nu kullanmanın sıkıntı olmaktan çıktığını söyleyen Başkan Altepe, “Uzun yılların şikayeti olan bu durum da böylelikle ortadan kalkmış oldu. Mudanya’yı Bursa’ya bağlayan bu alternatif yolumuz da kullanılabilir hale geldi. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.