Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Molla Arap'ın ilk kadın muhtarı göreve başladı

Bursa’nın en eski mahallesi olan Molla Arap'ın ilk kadın muhtarı seçilen Elif Serbez, 20 yıllık eski muhtardan mührü teslim alarak göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2014 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2014 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Molla Arap'ın ilk kadın muhtarı göreve başladı

600 yıllık Molla Arap Mahallesi'nde 20 yıllık muhtar Mustafa Onaran’ı devirerek muhtarlık koltuğuna oturan 35 yaşındaki Elif Serbez, “600 yıllık mahallenin ilk kadın muhtarı olmak tarif edilemez bir duygu” dedi.

Bursa’nın en eski mahallesinin ilk kadın muhtarı olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Serbez, “600 yıllık mahallemizin ilk kadın muhtarı olmak bana nasip oldu. Seçimde mahalledeki kadınlardan büyük destek aldım. Seçim çalışmalarında kapı kapı gezerken, 'Senin muhtar olman için dua ediyoruz' diyenler oldu. Aslında seçimlere çok iddialı girmedim, eski muhtar adayı Mustafa Onaran abime, '20 yıldır mahallede muhtarsın, karşında rakip yok. Bu seçim rakip olarak ben çıkacağım' diye takılmıştım. Fakat muhtar olabileceğim aklımın uçundan bile geçmemişti. Beni muhtar seçtikleri için Molla Arap Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Bana en fazla desteği veren kadınlara yönelik çok güzel projelerim var” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.