Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MODEF'i Bakan Zeybekçi açacak

Bu yıl 31'incisi düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF 2014) 15 Nisan’da kapılarını ziyaretçilere açıyor. Sektöre nefes aldıracak fuarın açılışını, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in İnegöl’e davet ettiği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2014 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2014 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MODEF'i Bakan Zeybekçi açacak

MODEF Fuarcılık AŞ yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özdemir ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yle görüşen Milletvekili Hüseyin Şahin, bakanı fuarın açılışı için İnegöl’e davet etti. TBMM’de gerçekleşen görüşmede, Bakan Zeybekçi’ye İnegöl’ün ekonomik potansiyeli hakkında bilgi veren Şahin, 2013 yılında 1 milyar 300 milyon dolarlık dış ticaret işlemi gerçekleştiren ilçenin 600 milyon dolarlık dış ticaret fazlası vererek Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Şahin, geçen yıl ihracatını yüzde 18 artıran İnegöl’ün dış ticaret hacminde mobilyanın payının oldukça yüksek olduğunu vurgularken, nisan ve kasım aylarında yılda iki kez gerçekleştirilen mobilya fuarlarının sektöre can verdiğini ifade etti.

TÜRKİYE EKONOMİSİNE DUYULAN GÜVEN ARTTI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de, 30 Mart yerel seçimlerinin Türk ekonomisine duyulan güveni artırdığını belirterek, 2014 yılında da Türk müteşebbislerinin çabaları ve istikrarlı yönetim anlayışı ile ekonomik başarılara imza atılacağını söyledi. İnegöl’ün güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu bildiklerini kaydeden Zeybekçi, dış ticaretteki başarısını da büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini söyledi.  Zeybekçi, Türkiye’ye örnek olacak ekonomik başarıları gerçekleştiren İnegöl’de fuar açılışını gerçekleştirmenin kendisi için onur olacağını ifade ederek, programında önemli bir değişiklik olmaması halinde İnegöl’e geleceğini sözlerine ekledi.

178 FİRMA STANT AÇACAK

Bu yıl 15-20 Nisan tarihleri arasında 31'incisi düzenlenecek Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda 178 firma stant açacak. İlçedeki mobilya sektörünü hareketlendirecek olan fuarda,  2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki portatif alan da kullanılacak. Bugüne kadar sadece Kasım ayındaki fuarda kullanılan portatif fuar alanı, nisan fuarında ilk kez kullanılmış olacak. Yurtiçi ve yurt dışından binlerce ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuar, alıcılarla satıcıları bir araya getirecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.