Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MODEF'i 17 bin kişi gezdi

İnegöl'de 15-20 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF) 17 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MODEF'i 17 bin kişi gezdi

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF fuarlarının ciddi bir güce ulaştığını ifade ederek, "Şu bir gerçek ki, artık İnegöl fuarı ciddi bir güce ulaşmıştır. Bu gücün çok daha büyük boyutlara ulaştırılması gerekir. Gayemiz odur. MODEF Fuarcılık tarafından 178 firmanın iştirakiyle düzenlenen ve açılışını Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yaptığı,MODEF 2014 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 20 Nisan’da sona erdi” dedi.

6 gün açık olan fuarın rekor sayıda yerli ziyaretçinin akınına uğradığını belirten Aktaş, “Bu yıl 31’ncisi düzenlenen MODEF 2014'e 42 farklı ülkeden 362 yabancı misafir, ülke çapında ise 77 ilin tamamından 10 bin 171’i profesyonel, 5 bin 61’i biletli, 2 bin 148’i online davetiyeli ziyaretçi gezdi. Toplam 17 bin 742 ziyaretçiye ev sahipliği yaptık. Katılımcı memnuniyetini artıran önemli faktörlerden biri olan yerli ziyaretçi sayısı, MODEF Fuarcılık tarafından yürütülen özenli çalışmanın bir sonucudur. Türkiye’nin dört bir yanından yerli ve yabancı alıcılar fuarlarımıza gelmeyi sürdürecektir” dedi.

Fuarı daha ileri noktalara taşıyacaklarını anlatan Aktaş, "İnegöl’ün Bursa-Ankara kara yolu üzerinde daha büyük bir fuar alanı olsun istiyoruz, ama bunu yaparken de, İnegöl’de fuar sayısı bir mi, iki mi olacak tartışmaları da var. Deyim yerindeyse, bu çocuğu severken lütfen öldürmeyelim. Fuar bizim göz bebeğimiz. Mobilyacımızın her şeyi. Dolayısıyla birçok firmamızın büyümesine vesile olan bu fuarı istişare ederek daha ileri noktalara getireceğiz. Ama bununla alakalı çıkıp farklı beyanatlar vermenin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Fuarla alakalı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dün olduğu gibi fuarımıza sahip çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

77 ilden ziyaretçinin geldiğini hatırlatan Aktaş, en çok ziyaretçinin Bursa, İzmir, Kocaeli, İstanbul, Eskişehir, Antalya, Ankara, Konya, Kayseri, Sakarya’dan geldiğini sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.