Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik kulaçlar Türkiye şampiyonasını bekliyor

Bursa’da düzenlenen 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl Vize Yarışmaları Baraj Seçmeleri’nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attı.Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minik kulaçlar Türkiye şampiyonasını bekliyor

Bursa’da düzenlenen 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl Vize Yarışmaları Baraj Seçmeleri’nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attı.

Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda Osmangazi Belediyesi’nin dışında Bursa Kolejliler Spor Kulübü, Bosch gibi yüzme sporunun iddialı takımlarının da yer aldığı seçmelerde 15 sporcu ile mücadele eden Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı sporcularından 7’si A barajını geçerek, 28-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 11 - 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazandı.

Aynı zamanda Sutopu Federasyonu Altyapı Koordinatörlüğü görevini yürüten Osmangazi Belediyesi Yüzme Takımı Antrenörü Gökhan Bora, “15 sporcuyla katıldığımız 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl Vize Yarışmaları Baraj Seçmeleri’nde 7 sporcumuz en iyi derece olan A barajını geçerek Türkiye şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandı. Diğer 8 sporcumuzda ikinci en iyi derece olan B barajını geçtiler. Seçmelere, Bursa’dan 11 takım ve 200’e yakın sporcunun katıldı. Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı olarak son yıllarda çok ciddi başarılara imza attık. Bu başarılarda Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın bizlere verdiği desteğin çok büyük payı var. Başkanımıza, bize verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Bizler de, elde ettiğimiz başarılarla bu desteği karşılıksız bırakmamak için çalışıyoruz. Hedefimiz, 28-30 Temmuz’da yapılacak müsabakalardan madalya ile dönmek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.