Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Eğitim'in dayatması, velileri isyan ettirdi

Bursa’da öğrenci velileri, çocuklarının okulunun değiştirilecek olmasına tepki gösterdi. Veliler, Valilik önünde eylem yaptı.Bursa’da Atatürk İlkokulu’nun orta okula dönüşmesiyle okulda okuyan 196 4. sınıf öğrencisinin başka okula...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim'in dayatması, velileri isyan ettirdi
Bursa’da öğrenci velileri, çocuklarının okulunun değiştirilecek olmasına tepki gösterdi. Veliler, Valilik önünde eylem yaptı.
Bursa’da Atatürk İlkokulu’nun orta okula dönüşmesiyle okulda okuyan 196 4. sınıf öğrencisinin başka okula gönderilecek olmasına veliler tepki gösterdi. Çarşamba Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan 50 aile ve çocukları yaşanan bu duruma tepki gösterdi. Çocuklarının değişimle psikolojilerinin bozulacağını belirten aileler, başka bir okula gitmek istemiyor.
Veliler, "Çocuklarımızın ilk okulu bitirmelerine bir yıl kaldı. Tophane ilkokulu bize çok uzak. Çocuklarımız oraya sevk edilirse servis kullanmaya başlayacak. Bu durumda ailelere ayrı bir külfet oluşturacak. Biz konuyu yetkililerle görüştük. Bize yardımcı olacaklarını belirttiler. Çocuklarımız okulundan ayrılmak istemiyor" dedi.
Aileleriyle birlikte Bursa Valiliği önüne gelen minik öğrenciler okullarından ayrılmak istemediklerini ve okullarını çok sevdiklerini belirterek yetkililerden kendilerine yardımcı olmalarını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.