Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Gözgeç: “Atatürk’ün ilkelerini hayata geçirmeye uğraşıyoruz”

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, referandum çalışmalarına İnegöl’de devam etti.Milletvekili Emine Yavuz GözgeçAK Parti İnegöl Kadın Kolları ve bazı yöneticilerle birlikte İnegöl AVM’deki alışveriş mekanlarını gezerek,...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Gözgeç: “Atatürk’ün ilkelerini hayata geçirmeye uğraşıyoruz”

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, referandum çalışmalarına İnegöl’de devam etti.

Milletvekili Emine Yavuz GözgeçAK Parti İnegöl Kadın Kolları ve bazı yöneticilerle birlikte İnegöl AVM’deki alışveriş mekanlarını gezerek, bereketli kazançlar diledi. Gözgeç, “Referandum çalışmaları kapsamında her gün bir ilçedeyiz. İnegöl’de esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ayrıca ev toplantılarımız olacak. Her gün sahadayız. Biz vatandaşımıza neden evet demesinin gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, yönetimde istikrarı, temsilde adaleti getirecek bir sistem. İnşallah Türkiye daha güçlü olarak yoluna devam edecek” dedi.

Atatürk’ün iki ilkesini hayata geçirmek için çabaladıklarını aktaran Gözgeç “Halkımızın evete gönülden destek vereceğine inanıyorum. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz, daha güçlü bir ülke olmasını istiyoruz. Atatürk’ün iki ilkesini hayata geçirmeye uğraşıyoruz. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olması ve muasır medeniyet seviyesine yükselmek” diye konuştu.

Gözgeç, mağaza ziyaretlerinin ardından AVM kurulan stanta vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.