Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Milletimiz fırsatçılara mahkum değil"

Türkiye ve dünyada korona virüsünden dolayı yaşanan maske sıkıntısına karşı harekete geçen Dizdar Şirketler Grubu, bünyesinde bulunan tekstil biriminde maske yapımına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2020 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Milletimiz fırsatçılara mahkum değil"

Dizdar Şirketler Grubu, maske ihtiyacını karşılayacak

Türkiye ve dünyada korona virüsünden dolayı yaşanan maske sıkıntısına karşı harekete geçen Dizdar Şirketler Grubu, bünyesinde bulunan tekstil biriminde maske yapımına başladı. 2019 yılının aralık ayında Çin'de ortaya çıkıp küresel bir salgın haline gelen korona virüsünden dolayı Türkiye'de ve bütün dünyada, maske tedariğinde sıkıntı yaşanmaya başlandı. İnsanların salgın karşısında korunmak için temel ihtiyaç haline gelen maskeleri bulmak zorlaşınca, krizin derinleşmesinden nemalanan bir takım fırsatçılar, maske üzerinde çeşitli fiyat spekülesyonları yapmaya başladı. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salgın sürecinde vatandaşın temel ihtiyaçlarının üretimi konusundaki hassasiyetini ifade ettikten sonra Dizdar Şirketler Grubu da, Türkiye'nin var olan maske ihtiyacını karşılamak hem de fırsatçıların önüne geçmek için maske yapımına yoğunlaştı.

'GÖREV KABUL ETTİK'

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dizdar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar, işlerinin bir bölümü olan tekstille uğraştıkları için insanların mağdur olmaması için maske işine girdiklerini belirtti. Ülke ve millet olarak içinden geçtikleri dönemin farklı olduğunu ifade eden Dizdar, şunları söyledi: "Korona virüs küresel salgın haline geldikten sonra, Türkiye'de ve dünyada ciddi bir maske ihtiyacı doğdu. Grup olarak maske yapma fikri, aslında milletimizi düşündüğümüz için bunu yapmanın bir görev olacağını düşündüğümüz için oluştu. Zaten işimizin bir parçası tekstil. Bizde sektördeki tecrübelerimizi bu noktaya taşımak istedik. Maskelerimizi özellikler fırsatçıları göz önünde bulundurarak makul fiyatlardan vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Milletimiz kriz simsarlarına mahkum değil. Ülkemizin ve milletimizin yararına çalışmalarımız her zaman sürecek."

ÜRETİLEN MASKERLER

Dizdar Şirketler Grubu'nun uluslararası standartlarda ürettiği maskeler, sağlık açısından istenileni karşılayacak boyutta. Yüksek kaliteli, kulak askılıklı ve 3 katlı yüz maskeleri salgın döneminde vatandaşın rahat bir şekilde kullanacağı şekilde.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.