Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Osmangazi adayı Karakılıç sahaya indi

MHP'nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, ilçenin mevcut fotoğrafını çektiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin altyapısını oluşturduklarını söyledi. Osmangazi'yi iyi bir politika, planlama, proje ve pratik yöntemiyle yöneteceklerinin altını çizen Karakılıç, kentsel dönüşüme öncelik vereceklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2013 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2013 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Osmangazi adayı Karakılıç sahaya indi
MHP'nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı Zafer Karakılıç, ilçenin mevcut fotoğrafını çektiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin altyapısını oluşturduklarını söyledi. Osmangazi'yi iyi bir politika, planlama, proje ve pratik yöntemiyle yöneteceklerinin altını çizen Karakılıç, kentsel dönüşüme öncelik vereceklerini ifade etti.
PROJELERİNİ DE AÇIKLAMAYA BAŞLADI
Yerel seçimlere yaklaşırken partilerin adayları da belli olmaya başladı. MHP'nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı, Zafer Karakılıç oldu. Karakılıç, düzenlediği basın toplantısında projelerini anlatırken, 'Nasıl bir Osmangazi?' sorusuna da yanıt verdi.
Osmangazi Belediye Başkanlığı'na talip olan Karakılıç, ilçenin mevcut fotoğrafını çektiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin altyapısını oluşturduklarını söyledi. Osmangazi'yi iyi bir politika, planlama, proje ve pratik yöntemiyle yöneteceklerinin altını çizen Karakılıç, kentsel dönüşüme öncelik vereceklerini ifade etti.
ÖNCELİK KENTSEL DÖNÜŞÜM
Osmangazi için hazırlıklı olduklarını vurgulayan Karakılıç, yerel yönetimde önceliğin insan olduğunu söyledi. Kentsel dönüşüm öncesi Osmangazi'nin depremsellik durumunun incelenmesi, risk haritasının çıkarılması ve yeni yapılacak yapılarla ilgili ciddi bir planlamaya gittiklerini belirten Karakılıç, "Osmangazi'nin çıkarılan yapı stok envanteri acilen gözden geçirilerek, gerekli revizyonları yapılarak güncellenecek. Envanter testleri yapılacak. Jeoloji ve jeofizik mühendislerinden oluşan bir birim kurulacak. Deprem risk haritaları çıkarılacak. Fay hatları 1/100 binlik planlara işlenecek ve zemin vize uygulamasına geçilecek" diye konuştu. Bursa'nın Payitaht Sarayı'nı gün yüzüne çıkararak tarihi mirasa sahip çıkacaklarını belirten Karakılıç, Hanlar Bölgesi'ni de mercek altına alacakları projeleri anlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.