Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur-Sen Bursa'dan Öğretmenler Günü çıkışı: "Kutlamıyoruz"

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamadıklarını belirterek, "15 Temmuz’da 1 milyon üyesiyle sokaklara inen bir sivil toplum örgütünün darbe ürünü bir hediyeyi kabul etmesi mümkün değil"...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen Bursa'dan Öğretmenler Günü çıkışı: "Kutlamıyoruz"
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamadıklarını belirterek, "15 Temmuz’da 1 milyon üyesiyle sokaklara inen bir sivil toplum örgütünün darbe ürünü bir hediyeyi kabul etmesi mümkün değil" dedi.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin sendika binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Öğretmenler gününü kutlamadıklarını belirten Şeker, "Bu ülkenin değerleri yanında yer alan, 15 Temmuz’da 1 milyon üyesiyle sokaklara inen bir sivil toplum örgütünün darbe ürünü bir hediyeyi kabul etmesi mümkün değil. Diğer sendikalar 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü her ne kadar kutluyorsa da biz kutlamıyoruz. Nesiller yetiştiren, peygamber mesleğini icra eden öğretmenlerin 1 gün hatırlanması, 364 gün hatırlanmaması gibi bir algı yanlış. Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü gibi günlerin tamamen kapitalist sistemin tüketime yönelik bir projesi olduğunu düşünüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı da öğretmenlere ne kadar değer verdiğini dün ve bugüne TEOG sınavı yerleştirerek gösterdi. Arkadaşlarımız öğretmenler gününde TEOG sınavında görevli" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.