Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARTED, Vali İzzetin Küçük’ü ziyaret etti

Yerel medya buluşmaları ile kent sorunlarına daha fazla eğilim gösteren ve kentle buluşmalarını sıklaştıran Bursa Valisi İzzetin Küçük, Marmara Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (MARTED) Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.Heykel’deki...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MARTED, Vali İzzetin Küçük’ü ziyaret etti

Yerel medya buluşmaları ile kent sorunlarına daha fazla eğilim gösteren ve kentle buluşmalarını sıklaştıran Bursa Valisi İzzetin Küçük, Marmara Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (MARTED) Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Heykel’deki Tarihi Valilik Binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan MARTED Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şirin, "Türkiye’nin ikinci büyük ekonomi kenti olan Bursa aynı zamanda yerel medya gücü ile de ilk sıralarda yer almaktadır. Kentimizin en önemli sorunlarının başında yer alan iletişimsizliği engellemek adına ortaya koyduğunuz çaba ile hayat bulan yerel medya buluşmalarından ötürü ve ayrıca kentli ile kamu arasında kaybolmuş olan diyaloğun yeniden başlamasını sağlayan samimi duruşunuz için teşekkür ediyoruz. Bursa’da 6 Televizyon Kanalı ve 34 Radyo istasyonu bulunmaktadır. Marmara Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği olarak televizyon ve radyo yayıncılarının sorunlarına kurulduğumuz günden bugüne çözüm üretme çabasını sürdürürken, güçlenen Türkiye’nin büyüyen kenti Bursa’ya katkı koymaya devam etmekteyiz" dedi.

Küçük, "Yerel medya ülkemizin geleceği"

Bursa’nın Türkiye’nin en önemli yerel medya merkezlerinin başında geldiğini ifade eden Bursa Valisi İzzettin Küçük, "Yerel medyamızın gücünü her alanda görmekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve diğer tüm Bakanlarımız ile devlet erkanının katıldığı organizasyonlar ile ulusal ve uluslararası mecrada kentimizde ortaya çıkan her gelişmeyi çok farklı açılardan aynı anda dünya ile buluşturabilen bir medyamız var. Yerel medyanın gücü ülkemizin gücüdür. Onların sorunları bizlerin sorunlarıdır. Bugün Türkiye’ye ulusal medya aracılığıyla kurulmak istenilen baskı ve ipoteğe yerel medyalarımız anında karşılık vererek ülke itibarımızı güçlendirmektedirler. Algı operasyonları ile yürütülen küresel baskıya yerel medyamız ile verdiğimiz cevaplar bize ülkemizin geleceğinin yerel medya olduğunu kanıtlamaktadır. Bursa medyasının gücü sayesinde asayiş olaylarında ve uyuşturucu ile mücadelede önemli adımlar attık, başarılar sağladık. Ailelerimiz daha fazla bilinçlenmeye ve aile bireylerine sahip çıkmaya başladı. Suçu ve suçluyu önleyerek aileleri suça karşı daha duyarlı hale getirdik. Dağdaki çobandan şehirde ki esnafa kadar herkesin radyo dinlediğini ve televizyon izlediğini kabul etmeliyiz. Unutmamalıyız ki, yerel medyası olmayan kentler sesi soluğu çıkmayan kentlerdir" diye konuştu.

MARTED Başkanı Şirin, "Sorunlarımızın çözüldüğü bir dönemdeyiz"

Bursa Valisi İzzetin Küçük’ün 15 Temmuz hain ihanet girişimini önlemedeki başarısı ve sonrasında FETÖ ile mücadele de gösterdiği güçlü mücadeleden memnun olduklarını ifade eden MARTED Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şirin, "Türkiye’de 15 Temmuz ihanet girişimi ile ülkemizi büyük bir felaketin eşiğine getirenlere Bursa Valimiz İzzetin Küçük başta olmak üzere vatansever kamu görevlileri ve yüce milletimizin fedakar evlatları direnmişlerdir. Milletçe göstermiş olduğumuz bu direniş sonrasında özellikle Bursa’da Vali Küçük’ün ortaya koyduğu çalışma azmi ile kent sorunları hızla aşılmaya başlandı. Asayiş ve uyuşturucu konusunda başarılı operasyonlar yapılırken, yerel medyada hizmet veren gazete, radyo, televizyon, internet gazeteleri ile dergiler bir araya getirilerek kentin vicdanına Valilik makamınca kulak verildi. Bursalıların sorunlarına sahip çıkan ve onları çözmekte adeta arı misali çalışan Sayın Valimiz İzzetin Küçük sayesinde Gündoğdu mevkiinde yaşadığımız enerji sorunları da ortadan kaldırıldı. Radyo ve Televizyon vericilerinin bulunduğu Gündoğdu mevkiinde yaklaşık 20 yıldır çözülemeyen sorunlara Sayın Valimiz İzzetin Küçük’ün müdahil olması ile sorunların yerini kesintisiz iletişim ve yayınlar aldı. Bursa sorunların çözüldüğü başarılı bir yönetim süreci ile buluştu. Bu konuda tüm MARTED ailesi olarak başta kendisi olmak üzere devletimize müteşekkiriz. İnanıyoruz ki, Sayın Valimizin sesini radyolarımızdan da duyurduğumuzda kentimizde ki milli birlik ve beraberlik daha da artacaktır" dedi.

MARTED Yönetim Kurulu üyeleri Vali İzzettin Küçük’e MARTED logolu ahşap radyo hediye ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.