Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kudüs’e futbolcu desteği

Yenişehir Belediyespor futbolcusu Mohamed Mariko’dan Kudüs’e anlamlı destek geldi.Yenişehir Belediyespor ile İznikspor, Süper Amatör Lig maçında Yenişehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Yenişehir Belediyespor’un Malili futbolcusu Mariko,...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kudüs’e futbolcu desteği

Yenişehir Belediyespor futbolcusu Mohamed Mariko’dan Kudüs’e anlamlı destek geldi.

Yenişehir Belediyespor ile İznikspor, Süper Amatör Lig maçında Yenişehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Yenişehir Belediyespor’un Malili futbolcusu Mariko, maç öncesi "Kudüs’e sahip çık" formasıyla sahaya çıktı. Mariko bu hareketiyle Yenişehirli taraftarlardan büyük alkış aldı.

Müslüman ailenin çocuğu olan başarılı futbolcu Mariko, “Kudüs’te yaşanan işgal ve trajediye kayıtsız kalmam mümkün değildi. Ben de bu formayla sahaya çıktım. Kudüs bütün insanlığın sahip çıkması gereken çok özel bir bölge. Kimin elinden ne geliyorsa yapmak zorunda. Ben de bir şekilde destek olmak istedim. Bütün Müslümanlar birlik olsa İsrail bu şekilde davranamaz” dedi.

4 yıl önce Türkiye’ye gelen Mariko, Demirtaşspor, Zaferspor ve Kahramanmaraşspor’da forma giydikten sonra bu sezon Yenişehir Belediyespor formasını başarı ile taşıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.