Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Klarnet ustası emekli hakimden acı haber

Nilüfer Kadın Korosu'nun cumartesi günü düzenlediği etkinlik sırasında sahnede kalp krizi geçiren klarnet sanatçısı emekli hakim Günay Devrimci (62) üç damarının değiştirildiği bypass ameliyatının ardından yoğun bakımda tutulduğu Acıbadem Bursa Hastanesi'nde vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2014 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Klarnet ustası emekli hakimden acı haber
Nilüfer Kadın Korosu'nun cumartesi günü düzenlediği etkinlik sırasında sahnede kalp krizi geçiren klarnet sanatçısı 3 çocuk babası emekli hakim Günay Devrimci (62) üç damarının değiştirildiği bypass ameliyatının ardından yoğun bakımda tutulduğu Acıbadem Bursa Hastanesi'ndeki yaşam savaşını yitirdi.
Ailesi, Bursa dışından gelecek yakınlarının yetişebilmesi açısından cenaze töreni için ikindi vaktinde karar kıldı..  Sevenlerinin ardından gözyaşı döktüğü Günay Devrimci'nin cenazesi, yarın (7 Ocak 2014, Salı) ikindi vakti Fatih Sultan Mehmet Camisi'nden kaldırılacak.

CUMARTESİ GÜNÜ ACI OLAY
Nilüfer Kadın Korosu'nun, bugüne dek yararına konser verdiği kadın ve eğitim derneklerinden yöneticilerle biraraya gelmek üzere cumartesi günü düzenlediği çay çok keyifli başladı ama üzüntüyle sona erdi. Saz heyetinde görev alan amatör klarnet sanatçısı emekli hakim Günay Devrimci, konser sırasında aniden fenalaştı. Derhal hastaneye kaldırılan Devrimci'nin sağlık durumunun çok ciddi olduğu öğrenildi. Etkinliği izlemek üzere salonda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de hastaneye giderek, sanatçının durumuyla ilgili bilgi aldı.
Toplantının başlarında mini konser veren Nilüfer Kadın Korosu'na eşlik eden saz heyetinde, daha önceki bir çok konserde olduğu gibi, emekli hakim Günay Devrimci de bulunuyordu. Heyete eşlik eden Devrimci'nin entstrümanı elinden düşünce, fenalaştığı anlaşıldı ve derhal 112'ye haber verildi.

İLK MÜDAHALESİ ANINDA YAPILMIŞTI
Bu sırada salonda bulunan Kızılay ilkyardım eğitmeni Sevim Tanrıkulu, kalp krizi geçiren Devrimci'ye ilk müdahaleyi yaptı. 112 Ekibi tarafından Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Günay Devrimci'nin iki kez kalbinin durduğu ve derhal anjiyo yapılacağı öğrenildi. Bursa Haber gazetesi köşe yazarı Gül Kolaylı da toplantıya katılanlar arasındaydı. Hastane yetkilileri ile görüşen Gül Kolaylı, Günay Devrimci'nin durumunun çok ciddi olduğunu ve yoğun bakımda kontrol altında tutulduğu bilgisini aldığını bildirdi.
Konseri izlemek üzere salonda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de hastaneye giderek, Devrimci'nin durumuyla yakından ilgilendi. Bu arada gelişmeleri gözyaşları arasında izleyen koro üyeleri de Günay Devrimci'nin bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle toplantıyı sona erdirdi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Üç çocuk babası emekli hakim Günay Devrimci'nin yaşam mücadelesi 54 saat sürdü. Hastanede de duran kalbi doktorların müdahalesiyle çalıştırılan Devrimci, bu akşam saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.