Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Bursa'da önemli açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da halka hitap etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu Bursa'da önemli açıklamalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da halka hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bursa’da metroyu çalıştırmıyorlar, insanlar mitinge gelmesin diye. Metroyu durduruyorsun, ne yaparsan yap halkın gücünü susturamazsın. Bakıyorlar, iktidar ayaklarının altından kayıyor. Ne yapalım, metroyu çalıştırmayalım, CHP’yi engelleyelim. Sizin gücünüz yetmez” dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin Bursa mitinginde konuştu. Bursa’da insanlar mitinge gelmesin diye metroyu çalıştırmadıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, şunları ifade etti:

“Sandıkta demokratik yollardan hesabını soracağız. Metroyu durduruyorsun, ne yaparsan yap halkın gücünü susturamazsın. Biz halktan yanayız, adaletten yanayız. Göreceksiniz, CHP iktidarında herhangi bir siyasi parti miting yaptığında asla engel olmayacağız; çünkü bizim ruhumuzda demokrasi var, adalet var. Bakıyorlar, iktidar ayaklarının altından kayıyor. Ne yapalım, metroyu çalıştırmayalım. Ne yapalım, CHP’yi engelleyelim. Sizin gücünüz yetmez. CHP’nin genlerinde Kuva-yi Milliye vardır.

Ankara’daki bir Bey diyor ki, ‘Hazine’yi biz doldurduk, Kılıçdaroğlu boşaltacak.’ Öbürü de, ‘Para yok, nasıl verecek Kılıçdaroğlu?’ diyor. Hangisi doğru? Ülkeyi yönetemiyorlar. Sözüm söz, kaçaksaraya bağlanan hortumları keseceğim ve emekliye vereceğim, kimse endişe etmesin.

Bursa bir tarım kentidir. Olağanüstü güzel yaylaları, meraları, ovaları var. Dedim ki, çiftçi perişan. Son 10 yılda iki Trakya büyüklüğünde alan ekilmiyor. Çiftçi diyor ki, ‘Ekeceğim ama zarar ediyorum.’ Dedim ki, mazotu çiftçi için 1,5 TL yapacağım, sözüm söz.

CHP ezilenlerin partisidir, fakir fukaranın partisidir, emeğin partisidir, alınterinin partisidir, işsizlerin partisidir. CHP, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.