Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kestel’de spor şenliği

Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları spora teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği spor yenlikleri, Kestel’de de başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Kestel’de spor şenliği

 

 

Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları spora teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği spor yenlikleri, Kestel’de de başladı.

 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Kestel Spor Salonu’nda yapılan şenliklerin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mustafa Bilici, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Cüneyt Dizdar ve ilçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler katıldı. Bu sezon spor şenlikleriyle 200 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başkan Altepe, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. O yüzden gözbebeğimizsiniz. Spor salonlarından şampiyonlar çıkacak” dedi.

 

SPORA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Belediye Başkanı Yener Acar da, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan çalışmaların sonucu olarak ilçede spor salonu ve sporcu sayısının her geçen gün arttığını ifade etti. Acar, “52 bin nüfuslu ilçemizde yaklaşık 5000 kişi spor yapıyor. Büyükşehir’in desteğiyle inşallah ilçemizdeki spor yapan insan sayısını daha da artırmış olacağız” şeklinde konuştu. Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Cüneyt Dizdar da, spora verilen destek konusunda Büyükşehir Belediyesi ile daima işbirliği içerimsinde olacaklarının altını çizdi.

 

COŞKU DOLU PROGRAM

Şenliklerin açılışı öncesinde, Kestel Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Dansları Ekibi, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden derlenen ezgilerle gösteri yaptı. Toplu Konutlar Ortaokulu 7-D Sınıfı’ndan Çağlar Güngör, tüm okul öğrencileri adına selamla konuşması gerçekleştirdi. Kestel Belediyespor badminton ve tekvando takımları, yaptıkları gösterilerle nefesleri kesti. Fiziksel Etkinlik ve Oyun Parkuru’nun ardından Büyükşehir Belediyespor Karizma Şov Grubu’nun gerçekleştirdiği basketbol gösterisi, öğrencilerin büyük beğenisini topladı. Başkan Altepe, konuşmasının öncesinde çocuklara ‘Yeşil-Beyaz, En Büyük Bursa’ şeklinde tezahürat yaptırdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.