Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazaya tanık olan esnaf konuştu

Öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin altında kaldıktan sonra ayağa kalkıp annesine koşan 6 yaşındaki çocuğun feci kazadan kurtuluşuna şahit olan esnaf, yaşananları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazaya tanık olan esnaf konuştu
Edinilen bilgiye göre, Merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde oturan Özlem Şahin, dün oğlu Alperen Şahin'le (6) birlikte hastaneye gitmek için dışarı çıktı. Alperen Şahin, Eğitim Mahallesi Profesör Tezok Caddesi üzerine geldiklerinde bir anda koşmaya başladı. Bu esnada ara sokaktan çıkan bir otomobil, küçük Alperen'i altına alıp ezdi. Otomobilin sağ ön tekerleğinin ezdiği çocuk, kazadan sonra kalkıp panikle kendisine koşan annesine sarıldı. Gözü yaşlı annesinin kolları arasında hastaneye kaldırılan küçük Alperen'in akciğerinde zedelenme olduğu ve bir hafta müşahedede tutulacağı öğrenildi.
Alperen'in feci kazadan kurtuluşuna şahitlik eden 27 yaşındaki esnaf Bilgehan Torun, yaşananları anlattı. Annesinden para alan çocuğun markete doğru koştuğunu söyleyen Torun, "Çocuk kaldırımdan markete doğru koşuyordu, annesi de 'yavaş git araba çarpabilir' derken bağırınca dışarı baktık. Sürücü, önünde park halinde bulunan araçtan dolayı koşan çocuğu göremedi. Araç ana yola çıkanken çocuk da koşmaya başladı. Lastiğin tekerinin altında kaldı. Annesi de koşarak olay yerine geldi. Bizim için de çok zor bir durumdu. Annesi hemen çocuğunu kucaklayıp yardım isteyerek en yakın hastaneye götürdü" dedi.

Sürücünün olaydan sonra kaçtığı iddialarıyla da ilgili konuşan Torun, "Sürücü bu güzergahtan gelirken önündeki park halindeki araç sebebiyle çocuğu görmedi. Sürücü yola çıkacağı için sol tarafına bakıyordu. Kazadan sonra o da panik oldu. Biraz ileri de bir otobüs şoförü sürücüyü durdurdu. O da hastaneye gitmek istedi ama olay yeri inceleme ekipleri gelecek diye aracını hareket ettirmeden bekledi. Gelen polisler daha sonra sürücüyü ifade için karakola götürdü. O anda aslında ben çocuğa hiç dikkat etmemiştim. Annesinin çocuğunun arkasından 'yavaş oğlum' diye bağırmasıyla çocuğu izlemeye başladım. Zaten hemen ardından da kaza meydana geldi. Benim bile elim ayağım titredi, hem bizim hem de ailesi için çok zor anlardı. Annesi koşa koşa geldi çocuğunu hastaneye kadar taşıdı" diye konuştu.  
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.