Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam’dan Şehit Ailesine Ziyaret

Bursa’nın Büyükorhan İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ve Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Erkut Öneş, 1998 yılında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Oruç’un Büyükorhan Mazlumlar Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam’dan Şehit Ailesine Ziyaret

Bursa’nın Büyükorhan İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ve Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Erkut Öneş, 1998 yılında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Oruç’un Büyükorhan Mazlumlar Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Oruç’un anne ve babasını evlerinde ziyaret eden Kaymakam Baytak, ailenin sorunlarını dinleyip çözümleri konusunda talimatlar verdi. Her zaman şehit aileleriyle birlikte olmaya gayret gösterdiğini belirten Baytak, " Mümkün olduğunca şehit ailelerimizi bizzat evlerinde ziyaret ediyoruz. Bu ailelerimiz en değerli varlıkları olan evlatlarını, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna feda ettiler. Değerli ailelerimizi ziyaret edip, hallerini sormak aziz şehitlerimize olan borcumuzdur. Bu anlamlı ziyaretimize eşlik eden İl Müdürümüze de çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Ziyaret esnasında şehidin nezdinde tüm şehitlerimizin ruhu için dua ve niyazda bulunuldu ve şehit ailesine Türk bayrağı takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.