Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karıncadere’de temizlik harekatı

Yıldırım Belediyesi ekipleri, Davutkadı Mahallesi’nden geçen Karıncadere dere yatağında temizlik ve budama yaptı.Davutkadı sakinlerinin, dere yatağının mezbeleliğe ve madde bağımlılarının meskeni haline geldiği yönündeki şikâyetleri...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karıncadere’de temizlik harekatı

Yıldırım Belediyesi ekipleri, Davutkadı Mahallesi’nden geçen Karıncadere dere yatağında temizlik ve budama yaptı.

Davutkadı sakinlerinin, dere yatağının mezbeleliğe ve madde bağımlılarının meskeni haline geldiği yönündeki şikâyetleri üzerine harekete geçen Yıldırım Belediyesi bölgede çalışma başlattı. Temizlik İşleri ile Park Bahçeler Müdürlüğü personellerinden oluşan 35 kişilik ekip hem temizlik, hem de budama ve kosalama yaptı. Temizlik ekiplerinin 250 kilogram çöp topladığı dere yatağında 50’ye yakın ağaç da budandı.

Mahalle sakinleri, “Atılan çöplerden dolayı kötü kokular oluşuyor. Çöplerden ve yabani bitkilerden dolayı dere yatağı zaman zaman tıkanıyor. Özellikle yağışın çok olduğu zaman dereden taşan sular tehlike arz ediyor. Hepsinden önemlisi ağaçlardan ve bakımsızlıktan dolayı dere yatağı madde bağımlılarının mekanı haline geldi” dedi.

Temizlik ve bakım işlerinin periyodik olarak yapıldığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bölgede ikamet eden hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda ekiplerimiz geniş çaplı bir temizlik yaptı. Ancak temizlemek kadar önemli olan diğer konu korumak. Bu bizim için bir görev olmaktan ziyade gelecek nesillere bir borcumuz. Bu konuda hepimiz hassas olmalıyız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.