Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabeylilerden Büyükşehir’e ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve beraberindeki heyet, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette, Karacabey’in meseleleri ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Ziyarete AK Parti İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabeylilerden Büyükşehir’e ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve beraberindeki heyet, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Karacabey’in meseleleri ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile birlikte KTSO Başkanı Naci Güncü, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak ve belediye meclis üyeleri ile belediye daire amirleri katıldı. Ali Özkan tarafından ilçenin meseleleri hakkında Alinur Aktaş’a bilgi aktarılırken, ilçenin mevcut potansiyelinin harekete geçirilmesi ele alındı.

Karacabey’in geçmişten bu yana, tarım ve tarıma dayalı sanayiinin yanı sıra, son dönemde İstanbul-İzmir otobanı ve TEKNOSAB başta olmak üzere çok sayıda büyük ölçekli yatırımlara ev sahipliği yaptığını anlatan Başkan Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Aktaş da Karacabey’in dikkat çeken ekonomik potansiyelinin ve el değmemiş doğal değerlerinin ilçe belediyesi ile gerçekleştirilecek projeler sayesinde bölge insanın refahına önemli katkılar sunacağını dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.