Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabey yollarına makyaj

Bursa’nın Karacabey ilçesinde asfalt çalışmaları başladı.Büyükşehir ile Karacabey Belediyesi, şehir içi yolların bakım ve onarımına hız verdi. Ortaklaşa yürütülen çalışmalarla yaza kadar bütün yolların modern bir görünüme...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabey yollarına makyaj

Bursa’nın Karacabey ilçesinde asfalt çalışmaları başladı.

Büyükşehir ile Karacabey Belediyesi, şehir içi yolların bakım ve onarımına hız verdi. Ortaklaşa yürütülen çalışmalarla yaza kadar bütün yolların modern bir görünüme kavuşturulacağı açıklandı. Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte çalışmaları teftiş eden Başkan Ali Özkan, ilçenin çağdaş bir görünüme kavuşması için birden fazla ekip oluşturulduğunu dile getirdi. Ali Özkan, yaz boyunca yürütülecek çalışmaların vatandaşların takdirini kazanacağına inandığını kaydetti.

Son yıllarda merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin Karacabey’de gerçekleştirdikleri yatırımlara dikkat çeken Özkan, “Mevcut ekonomik konjonktür ve ilçemizde harekete geçirdiğimiz potansiyel güç, modern ve müreffeh şehir hedefine her geçen gün daha da yaklaşmamızı sağlıyor. Ekonomik yönden güçlü hale getirdiğimiz belediyemiz, kısa zamanda bütün meseleleri bir bir çözecek güçtedir. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.