Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabey Belediyesi’nden Verem Savaş’a yeni bina

Karacabey Belediyesi, Verem Savaş Derneği binasını 200 bin lira tutarındaki yatırım ile yeni görünüme kavuşturdu.Karacabey Belediyesi, paydaşı olan kurumlara verdiği desteğe devam ediyor. Eski Devlet Hastanesi yanındaki Verem Savaş Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabey Belediyesi’nden Verem Savaş’a yeni bina

Karacabey Belediyesi, Verem Savaş Derneği binasını 200 bin lira tutarındaki yatırım ile yeni görünüme kavuşturdu.

Karacabey Belediyesi, paydaşı olan kurumlara verdiği desteğe devam ediyor. Eski Devlet Hastanesi yanındaki Verem Savaş Derneği binasını, 200 bin tutarında bir onarımla yenileyen Karacabey Belediyesi’nin bu katkılarından duyduğu minnettarlığı ifade eden dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Karacabey Verem Savaş Derneği Başkanı İbrahim Türk, 1965 yılında ilçe halkının bağışları ile yapılan dernek binasının yeniden ayağa kaldırılmasından dolayı Başkan Özkan’a teşekkür ederek, plaket verdi.

Başkan Ali Özkan, ilçenin 85 mahallesi ve tüm yönleri ile kalkınması adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, güçlenen belediye kaynaklarını da halkın yararına proje ve yatırımlara aktardıklarını kaydetti.

Verem Savaş Derneği binasının onarımının yanında dış kaplama, iç dizayn, yürüyüş yolları, bahçe gibi yatırımlar için 200 bin lira tutarında bir harcamada bulunulduğunu kaydeden Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de binanın çatısının yapımında önemli katkı sağladığını ifade etti.

Karacabey’in önemli potansiyel kaynaklara sahip olduğunu ve bu kaynakları bir bir gün yüzüne çıkararak, halkın yararına projelere aktarmaya kararlılıkla devam edeceklerini sözlerine ekleyen Özkan, Karacabey’i güzel günler beklediğini ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.