Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabey Belediyesi hizmet içi eğitimlerini aralıksız sürdürüyor

Karacabey Belediyesi, ilçenin yönetiminde personel verimliliğin artırılması ve sunulan hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi adına hizmet içi eğitimlerine aralıksız devam ediyor.Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabey Belediyesi hizmet içi eğitimlerini aralıksız sürdürüyor

Karacabey Belediyesi, ilçenin yönetiminde personel verimliliğin artırılması ve sunulan hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi adına hizmet içi eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu, hizmet içi eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Karacabey Zabıta Müdürlüğü personeli için geçtiğimiz hafta düzenlenen 2 günlük eğitim çalışmasında, belediye mevzuatı uygulamaları, işyeri açma ve çalışma ruhsatları denetimi ve kabahatler kanunu konuları işlendi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in her geçen gün ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, modern ve müreffeh kent Karacabey hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydederken, son dönemde ilçeye kazandırılan yatırımların da bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.