Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaca: ‘CHP'nin neferiyim’

Bursa Haber’e konuşan CHP Bursa İl Başkan Adayı İsmet Karaca, “İl kongresinden den sonra ister il başkanı, ister örgütün bir üyesi olayım, nefes aldığım sürece bu partinin bir neferi olacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 23:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaca: ‘CHP'nin neferiyim’

Haber: Burhan Kaya

CHP Bursa İl Başkan Adayı İsmet Karaca, bugün yapılacak il kongresi öncesi Bursa Haber Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. İlçelerde seçimlerin tamamlandığını söyleyen Karaca, "Şimdi sıra il kongremizde, bu büyük demokrasi şöleninde örgütün bana verdiği tüm görevleri yerine getireceğim” diye konuştu.

‘BAŞARILI OLACAĞIZ’

Karaca, “Başta genel başkanımız olmak üzere hepimizin içinde bir yara olan yerel seçimde hepimiz üzüntü yaşadık, gönül isterdi ki Büyükşehir'e ve 17 ilçeyi biz kazanalım ama olmadı, partimiz Bursa'da başarı kazanamadı. İnanıyorum ki partimiz, Bursa'da beklenen başarıyı benim dönemimle birlikte gerçekleştirecek” dedi.

YENİ PARTİ BİNASI

"Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Ben hiçbir şeyin altından tek başıma kalkamam" diye konuşan Karaca, partililerin toplantı salonuna dahi sığmadığını belirterek yeni bir parti binasına ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.