Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kanal İstanbul, fayda sağlayacak’

Bursa Haber’e konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Kanal İstanbul’un Türkiye’ye lig atlatacağını söyleyerek, “Bu projenin getireceği faydalara odaklanmamız lazım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Kanal İstanbul, fayda sağlayacak’

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanvekili Müfit Aydın Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Yoğun geçen bütçe görüşmelerinden çıktılarını ifade eden Aydın, bu yılki bütçe görüşmelerinin çok sakin ve olumlu bir atmosferde geçtiğini söyledi. Tek amaçlarının vatana ve millete hizmet olduğunu belirten Vekil Aydın, vatandaşla irtibatı hiçbir zaman kesmediklerini ifade etti.

‘AMAÇ MİLLETE HİZMET’

Geçmişe göre Türkiye’nin çok iyi noktalarda olduğunu da sözlerine ekleyen Aydın, eskiden yaşadıklarından yola çıkarak, şimdiki Türkiye’nin insan odaklı bir yönetimin eseri olduğunu söyledi. Aydın, geçmişte devlet kurumlarında çalışanların vatandaşa karşı bakış açılarının çok sıkıntılı olduğunu hatırlatarak,  şimdilerde ise devlet kurumlarında vatandaşı önceleyen, tek amacı millete hizmet etmek öncelikli olmuş dedi.

SURİYELİLERİN DURUMU

Türkiye’deki Suriyelilerin de durumundan bahseden Müfit aydın şunları söyledi: “Son yıllarda Cumhurbaşkanımız önderliğinde Suriye’de yapılan operasyonlar, atılan adımlar tamamen Suriyelilerin güvenli bir şekilde tekrar dönmelerine yönelik. Suriyeliler bir gün kesin gidecek ancak gidecekleri zaman topraklarının şiddetten arındırılmış ve güvenli hale getirilmiş olması lazım. Eminim o zaman daha iyi netice alacağız.”

KANAL İSTANBUL PROJESİ

Gündemde iktidar ve muhalefet arasında tartışma konusu olan Kanal İstanbul hakkında da konuşan Aydın, “Bu proje olumlu olumsuz bütün yönleriyle düşünülmüş ve planlanmış bir proje. Muhalefet bilgi kirliliği yaratıyor. Bu proje Türkiye’ye lig attıracak. Bizim kavgayı, kuru gürültüyü bir kenara bırakıp bu projenin ülkemize saylayacağı faydalara odaklanmamız lazım. Kesinlikle faydasını çok fazla göreceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.