Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalite yolculuğu başladı

BUSİAD ve KalDer işbirliği ile verilen "Bursa Kalite Ödülü" için başvurular başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalite yolculuğu başladı
 BUSİAD ve KalDer işbirliği ile verilen "Bursa Kalite Ödülü" için başvurular başlıyor.

"Bursa Kalite Ödülü" 2014 yılı çalışmaları paylaşım konferansı ile başladı. Ödülün gayesinin, Bursa’da iş mükemmelliğine ulaşma çabasında olan firmaları ödüllendirmek, iyi uygulamaların diğer firmalar tarafından da paylaşılmasını teşvik etmek olduğu bildirildi.

BUSİAD Evi'nde düzenlenen basın toplantısında kalite süreci hakkında bilgi veren Kalder Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay, “Ödül, EFQM mükemmellik modelini benimseyerek, liderden çalışanlara ve müşteri memnuniyetine kadar kurumların yaptıkları iyileştirmeleri kapsayan ve bu sayede şirket performansına etkide bulunan bir araçtır. Ölçek ve sektör ayrımı yapılmaksızın bütün kuruluşların yönetim yaklaşımlarını sorgulayabilmelerini imkan verecek bir çerçevedir. Kamu kurumları da her yıl artan ilgiyle ödül çalışanlarına ilgi gösteriyor” dedi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ise, “Bursa’da kalite bilincini ve yönetimini yaygınlaştırmak, firmalarımızın uluslararası piyasalarda rekabet güçlerini arttırmak maksadıyla başlattığımız ödüllerin 15’incisini vereceğiz. Ekonomik durgunluk ve finans piyasasındaki krizlerin bizi ne kadar etkilediğini görüyoruz. Bunlara rağmen bütün kuruluşların başarılı olma çabası içinde olduğunu da biliyoruz. Sürdürebilir bir başarı ile hak edilmiş bir itibar hepimizin arzusu. Başarılı bir kurum oluşturmanın sırrının sürdürülebilir bir iş modeli kurmakta saklı olduğuna inanıyorum. EFQM mükemmellik modeli, idari araç ve tekniklerin uyum içinde nasıl kullanılabileceği bize gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bursa Kalite Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Çiçek ise, “Kurumların başvurularının ardından eğitimlerle başlayacak hazırlıklar yoğun bir şekilde devam edecek. Ödül takvimine göre kurum değerlendirmesi ve saha ziyaretleri tamamlanacak. 18 Nisan 2015’te ödül alan kuruluşların açıklanmasıyla süreç sona erecek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.