Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAISİAD’dan Bursa Haber’e ziyaret

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD)'nin Genel Başkanı Yener Bulut, Genel Başkan yardımcıları Ferhat Bozkurt, Özkan Aydın ve Denetleme Kurulu Başkanı Erdal Eroğlu ile birlikte Bursa Haber’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2020 02:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KAISİAD’dan Bursa Haber’e ziyaret

HABER: Burhan KAYA

Dernek çalışmalarına dair değerlendirmede bulunan Kars- Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Bulut, derneğin 2019 yılının Temmuz ayında kurulduğunu ve  24 Kasım’da da 1. kongresini gerçekleştirdiklerini söyledi.

KAISİAD Kurucu Başkanı Yener Bulut, “90 üye sayısına ulaştık, şuan Bursa’ya kültürel değerler kazandırmak için yönetim kurulunda yer alan çalışma arkadaşlarının gayreti ile yöresel ürünleri tanıtmak ve bu ürünlerin gelirlerini yine o illerden gelen öğrencilerimize burs olarak veriyoruz” dedi.

Bulut, “KAISİAD olarak gençlik kolları oluşturarak sportif faaliyetlerde bulunuyoruz, mesleki eğitimler gerçekleştiriyoruz. Bursa Uludağ Üniversitesi destekli meslek komiteleriyle birlik dış ticaret çalışmalarımız devam ediyor. Yine Uludağ Üniversitesi öğrencilerimizden temsilcilik oluşturduk ve ticari faaliyetler oluşturacağız” dedi. Daha sonra sözlerine devam eden başkan Bulut, 5 ilde var olan KAISİAD ile bir üst çatı oluşturularak bu illerde oturan hemşehrileri  zaman zaman bir araya getirerek bir kaynaştırma mercii oluşturmak ve üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak için çeşitli çalışmalar yapacaklarını belirtti.

“DOYDUĞUMUZ TOPRAKLARDAN DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA”

Bulut,  “ilerleyen günlerde vizyon sahibi ve ses getirecek projelere imza atacağız. Geçmiş değerlerimize sahip çıkarak aynı zamanda da geleceğe yön verecek şekilde vizyonumuzu ve misyonumuzu ortaya koyduk. 'Doyduğumuz topraklardan doğduğumuz topraklara' sloganıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yöremizin insanı; sahip olduğu insan gücünü birlik ve beraberlik içerisinde daha doğru alanlarda kullandığında, hak ettiği yerlere gelecektir. Biz de hazırladığımız projelerle iş dünyasını doğru bir şekilde yönlendirerek, bu anlamda rehber olacağız’ şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.