Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İznik’e dev balık pazarı

Bursa’nın İznik ilçesine kapalı balık pazarı inşa ediliyor.İznik’te yıllardır olumsuz şartlarda hizmet veren balık pazarı yeni yerine taşınmak için gün sayıyor. İznik Belediyesi tarafından yapımına başlanan balık pazarında çalışmalar...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İznik’e dev balık pazarı

Bursa’nın İznik ilçesine kapalı balık pazarı inşa ediliyor.

İznik’te yıllardır olumsuz şartlarda hizmet veren balık pazarı yeni yerine taşınmak için gün sayıyor. İznik Belediyesi tarafından yapımına başlanan balık pazarında çalışmalar sürüyor. İnşası devam eden modern balık pazarında vatandaşlar artık rahat şekilde alışverişlerini yapacak, balık lokantasında da balıklarını yiyebilecekler. Mevcut kapalı halk pazarı karşısında inşası devam eden balık pazarı ile vatandaşlar bütün alışverişlerini tek bir yerden yapmış olacak.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın, “Yeni belediye, kültür merkezi ve huzur evinden sonra yeni balık pazarını da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. 700 metrekare kapalı alana sahip balık pazarında balıkçılara hitaben 14 adet dükkânımız, 1 adet mescidimiz, kafeteryamız ve lokantamız olacak. Çalışmalar süratle devam ediyor. İnşallah kasım sonu itibari ile de burada İzniklilere hizmet vermeye başlamayı planlıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.