Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İznik Berkay konseri ile coştu

İznik’te bu yıl üçüncüsü düzenlenen İznik Kültür, Sanat ve Çini Festivali’nde sahne alan ünlü pop sanatçısı Berkay, hayranlarını coşturdu.Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediye Başkanlığı ortaklığıyla...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İznik Berkay konseri ile coştu

İznik’te bu yıl üçüncüsü düzenlenen İznik Kültür, Sanat ve Çini Festivali’nde sahne alan ünlü pop sanatçısı Berkay, hayranlarını coşturdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediye Başkanlığı ortaklığıyla düzenlenen 3. Kültür Sanat ve Çini Festivali ilk gün yapılan protokol konuşmaları ve açılışın ardından stant ziyaretleriyle devam etti. festivalin ikinci günü popçu Berkay sahne aldı. Vatandaşların eşlik ettiği şarkılarla alan adeta müzik şölenine dönüştü. İzniklilere unutulmaz bir gece yaşatan Berkay büyük alkış aldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Bugünün ve bu ayın önemli bir ehemmiyeti var. İznik’in Türklere başkent oluşunun 940. yıl dönümü. Tarihçilere göre mayıs ayında başkent ilan edilmiş. Böylesine anlamlı günde Berkay kardeşimizi dinledik” dedi.

Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Başkan Osman Sargın, Berkay Şahin’e çini vazo hediye ederken, Pehlivan, “Divane Aşık Gibi” şarkısını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.