Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Bursa teşkilatında kongre heyecanı

Kongre öncesi Bursa Haber’e konuşan İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, amaçlarının ortak akılla hareket etmek olduğunu ifade ederek, siyasette dengeleri değiştireceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İYİ Parti Bursa teşkilatında kongre heyecanı

16 Ağustos Pazar Günü kongreye gidecek olan İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, kongre süreci devam ederken çalışmalarına da hız verdi.  Başkan adayı Selçuk Türkoğlu; İbrahim Erdoğan, Nevzat Karakurt, İYİ Parti Bursa İl Yönetiminden Erkan Zorba ve Avukat Şeyda Şahin ile birlikte Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Daha önce yıllarca Türk Eğitim Sen’e başkanlık eden ve bir önceki dönemde İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı olan Türkoğlu, Bursa’nın sorunlarını gidermek için aday olduğunu ifade etti.  İYİ Parti’ye büyük bir ilgi olduğunu vurgulayan Türkoğlu, “Pandemiye rağmen üye sayısında ciddi artış var. Partimize büyük bir desteğin olduğunu görüyoruz. Yaşanan problemleri mahalle mahalle, sokak sokak dile getirmek için adayız. Demokrasinin tam anlamı ile partimizde oturması adına ilk genel seçimlere kadar 60 bin üye hedefine ulaşıp ön seçim mekanizmasını bütün kademelerde hayata geçirmek için adayız” dedi.

DENGELERİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Ortak akılla hareket edeceklerini dile getiren Türkoğlu, “Karar alma mekanizmalarını üye tabanına yayacağız. Geleceğin nitelikli İYİ parti kadrolarını oluşturarak yerelde ve genelde iktidara yürümek adına şehrimizde etkili muhalefet yoksunluğunun ağır şekilde hissedildiği böylesi bir süreçte Bursa siyasetinde dengeleri değiştireceğiz. Bursa’da yönetmeye talip olacak kadro ve projeleri oluşturacağız. 16 Ağustos’taki olağan kongremiz de bize destekleriyle, tabanın iradesi demokrasiden mücadeleden birlikten yana olacaktır” diye konuştu.

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Yönetime geldikten sonra daha etkin, daha kapsamlı ve halka odaklı muhalefet yürüterek Bursa’da çok başarılı işlere imza atacağız diyen Türkoğlu sözlerini şöyle sürdürdü. “İYİ Parti olarak hem memleket genelinde hem de Bursa özelinde gerçek kamu yararı adına önemli bir misyon yükledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz, vatandaş yararına işler önceliğimiz olacak. Bursa’nın Türk ekonomisine katkısı gözle görülen bir gerçektir. Bu gerçeklik doğrultusunda her sektöre imzası bulunan Bursa’yı hak ettiği konuma getirmek için çok çalışacağız. Bu şehre uygun hizmet yürütmek için önemli projelerimiz var” dedi.

YARARLI ŞEYLERİ DESTEKLİYORUZ

Bursa Haber Medya’da gerçekleşen ziyarette Bursa Haber Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar da 16 Ağustos Pazar Günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Olağan Kongresi için Selçuk Türkoğlu ve ekibine başarı dileklerini iletti. Dizdar, memleketimiz için, Bursa’mız için iyi ve güzel olan her şeyi desteklediklerini belirterek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.