Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstiklal Camii yeni yüzüyle hizmete sunuldu

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve çevre düzenlemeleri yapılan İstiklal Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstiklal Camii yeni yüzüyle hizmete sunuldu
  Osmangazi Belediyesi, camilerin dış cephe ve çevre düzenlemelerini yapmaya devam ediyor. Metruk şadırvanı yıkılan, tuvaletleri kadın, erkek ve engelli vatandaşlar için yenilenen camiye abdest alma yerleri yapıldı. Giriş kapıları değiştirilirken, 82 metrekarelik ilave ibadet yeri oluşturuldu. İstiklal Camii, yepyeni bir görünüme kavuştu. Çevre düzenleme çalışmaları ile daha kullanışlı hale gelen cami törenle açıldı.
  Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçemizin ve şehrimizin güzelleşmesi adına Osmangazi’de merkezden en uç noktalara kadar tüm mahallelerimize yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda büyük küçük demeden hizmetlerde bulunuyoruz. Bu hizmetlerimizden bir tanesi de cami çevre düzenleme çalışmalarımız. Başta Ulucami başta olmak üzere ilçemizdeki birçok caminin çevre düzenlemesini yaptık ve dış cephelerini yeniledik.  İlçemizdeki camilerin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini güzelleştiriyoruz” dedi.



  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, “Mahallelerimizin ne ihtiyaçları varsa hem Büyükşehir Belediyesi, hem de ilçe belediyelerimiz olarak çalışmalar yürütüyoruz. Nerede hangi çalışma yapılması gerekiyorsa, hangi hizmet götürülmesi gerekiyorsa üzerimize düşeni yapıyoruz. Bugün burada da Osmangazi Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalarla yenilenen İstiklal Cami’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.