Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İSMAİL TEKİN- SIFIR KAYNAKLA BÜYÜK ENERJİ

Mali Müşavir İsmail Tekin, Bursa Haber Gazetesi’ndeki köşe yazısında devletin hiç kaynak kullanmadan büyük bir mali enerji yaratabileceğini yazdı. Tekin, vergi affına müracaat süresinin uzatılması ve ödemelerin uzun vadelere yayılması sayesinde borçların ödenebilir hale geleceğine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2018 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2018 01:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSMAİL TEKİN- SIFIR KAYNAKLA BÜYÜK ENERJİ

Tekin yazısında şunları kaleme aldı: “Devlet, hemen ödeme kolaylığı ile ilgili sürecin içerisine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, ticaret ve sanayi odaları, esnaf odaları, ziraat odaları, diğer odalar ve benzeri kuruluşları, ticaret borsalarını, belediyeleri de katarak ödeme sürelerini 120 aya kadar çıkartıp borçları ödenebilecek hale getirmelidir.”

BORÇLAR DEVLET BANKALARINA

“Devlet, borcu olanları devlet bankaları ile buluşturarak borçları buraya aktarmalı, kendisi de devlet bankalarından aktarılmış olan borçları kredi olarak kullanmalı ve yahut yatırıma müsait olan işletmelere aktarmalıdır. Böylelikle ‘sıfır kaynak’ ile büyük bir enerji yaratmış olacaktır. Borçlar ödenebilecek hale gelecek, devlet de piyasaya kaynak aktarabilecektir.”

İsmail TEKİN’in yazısı için

http://www.bursahaber.com/devlet-sifir-kaynak-ile-buyuk-bir-enerji-yaratabilir-makale,16766.html

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.