Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Işık: ‘Yerli otomobil değer katacak’

Bursa Haber’e konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik'e kurulacak yerli otomobil fabrikasının Bursa’nın değerine değer katacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2019 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Işık: ‘Yerli otomobil değer katacak’

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Yerli otomobil için Gemlik'in seçilmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten Işık, “Yatırımın çok önemli. Gemlik Askeri Hara Bölgesi'nin 1 milyon metrekarelik bölümünde kurulacak fabrika, hem istihdama katkı sağlayacak hem de limanlar ve lojistik anlamında merkez haline gelen Gemlik'in değerine değer katacak” dedi.

‘EN UYGUN YER GEMLİK’

Bizlerden bölge ile alakalı istenilen bilgileri Bakanlığımıza ilettik, onlar da incelemeleri sonrasında Gemlik'te karar kıldı. Tanıtımında da gördüğümüz gibi, ülkemizin vizyonu haline gelecek ülkemize özgü otomobil, küresel pazarda da bizleri şanslı hale getirecektir. Gemlik, ek sektörlerin ve yan sanayi ürünlerinin kolay ulaşabilecek bölgede olması, limanları ve ulaşımı düşünüldüğünde lojistik katkı anlamında en uygun noktaydı” değerlendirmesinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.