Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamları başarı sırlarını anlatacak

Girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve güçlü işletmeler kurulması için KOSGEB destekli kurslar düzenleyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), şimdi de Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi’yle birlikte ‘Girişimcilik Konferansı’ düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2014 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İşadamları başarı sırlarını anlatacak

İTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müfide Karaduman ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk, mayıs ayının ilk haftasında gerçekleştirilmesi düşünülen konferansla ilgili İşletme Fakültesi’ni ziyaret ederek Dekan Prof. Dr. İbrahim Canbolatl’la fikir alışverişinde bulundu.
Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zerrin Fırat ve İşletme Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Orhan Bozkurt’un da bulunduğu ziyarette konuşan Müfide Karaduman, İTSO olarak girişimciliğe büyük önem ve destek verdiklerini belirterek, ekonomiyi ayakta tutacak güçlü firmaların ancak böyle ortaya çıkabileceğini söyledi. KOSGEB destekli kurslarla genç girişimcileri ortaya çıkardıklarını belirten Karaduman, “Kursların yanı sıra girişimcilik konferansları da bu yöndeki hedeflerimizi gerçekleştirmede önem arz ediyor. Girişimcilik ile iş hayatına başlamış ve başarılarını katlayarak iş dünyasında yükselmiş, başarı hikâyeleri ile örnek teşkil edecek önemli girişimcilerimizi konuk etmek istiyoruz. Onların anlatacakları, yeni kuşaklar için aydınlatıcı rehber olacaktır” dedi.
İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat da, iş dünyasını temsil eden İTSO ile her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirterek, üniversite-sanayi işbirliğinin gerek istihdamın artırılmasında, gerekse firmaların personel ihtiyacının karşılanmasında çok önemli olduğunu vurguladı. Girişimcilik konferansının İşletme Fakültesi yerleşkesinde öğrencilere ve herkese açık olarak yapılması kararlaştırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.