Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsabey Kültür Merkezi açılıyor

İsabey Kültür Merkezi’ni aslına uygun bir şekilde restore edilip günümüze kazandırıldığını Belirten Başkan Oktay Yılmaz, açılışı bugün yapacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2020 01:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsabey Kültür Merkezi açılıyor

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

İsabey Kültür Merkezi’ni aslına uygun bir şekilde restore edilip günümüze kazandırıldığını Belirten Başkan  Oktay Yılmaz, açılışı bugün yapacaklarını söyledi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz, göreve geldiğinden bu yana verimli bir süreç geçirdiklerini ifade etti. Yıldırım’ı daha fazla yaşanılabir bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Yılmaz, önümüzdeki süreçte önemli projelerin bilgisini kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti. YILDIRIM’A ÖZGÜN DEĞER

Diğer yandan bugün İsabey Kültür Merkezi’nin açılışını yapacaklarını söyleyen Başkan Oktay Yılmaz, “Gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla aslı korunarak günümüze kazandırılan 19. Yüzyıl sivil mimari örneği tarihi konak olan İsabey Kültür Merkezi, gençlerin ders çalışarak geleceğe hazırlanacağı, çocukların hem öğrenip hem de eğlenebileceği gençlik ve kültür merkezi olarak hizmet verecek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.