Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl'de kaza kurbanı gence veda

İnegöl ilçcesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden stajyer genç, göz yaşları içinde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl'de kaza kurbanı gence veda
 İnegöl ilçcesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden stajyer genç, göz yaşları içinde toprağa verildi.

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olan 112 Acil Servis ambulansında staj yapan 17 yaşındaki Kaan Turan Kaya, kazada hayatını kaybetti. Genç öğrencinin cenazesi, öğle namazını müteakip Süleymaniye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Kabristanı'na defnedildi. Cenazenin ardından Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi’nde Kaya için tören düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen törende, öğrenciler göz yaşlarına boğuldu.

Müdür Vekili Necmi Babat, “Kaan Turan Kaya’yı trafik kazasında kaybettik. Derin bir üzüntü içerisindeyiz. Kendisine ailesine, yakınlarına, arkadaşlarına Allah’tan sabırlar diliyorum. Büyük bir ıstırap içerisindeyiz. Efendi, hayat dolu, sosyal, neşeli bir öğrenciydi. Arkadaşlarının çok sevdiği bir gençti” dedi.

Göz yaşları içerisinde arkadaşıyla yaşadıklarını anlatan Uğur Kethüda ise, “Kaan artık aramızda yok. Ama daha güzel bir yere gitti. Orada bizi bekliyor. Ailesine destek olup, babası ve annesine oğul, kardeşlerine ağabey olmamız gerekiyor. Onun tek hayali göreve atanmaktı. Nasip değilmiş. Onun yerine biz çalışacağız” diye konuştu.

İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da üzüntüsünü dile getirdi. Konuşmaların ardından okulun din kültürü öğretmeni Hüseyin Çınar tarafından aşr-ı şerif okundu. Duanın ardından öğrenciler sınıflara dağıldı. 12/D sınıfında vefat eden öğrencinin sırasına resmi ve çiçek konuldu. Sınıf arkadaşları, resme bakarak göz yaşı döktü. Sınıf kapısına asılan ‘Kartal yuvadan uçtu’ yazısı dikkat çekti.

Cenaze ve okuldaki törene Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile yetkililer, sağlık çalışanları, öğrenciler ve kalabalık bir cemaat katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.