Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de 50 hizmetli kura ile belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı ile İş-Kur arasında imzalanan “Toplum Yararına Çalışma Programı” çerçevesinde Bursa’nın İnegöl ilçesindeki okullara kurayla hizmetli alındı.Başvuran bulunan 157 kişi için Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’de 50 hizmetli kura ile belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı ile İş-Kur arasında imzalanan “Toplum Yararına Çalışma Programı” çerçevesinde Bursa’nın İnegöl ilçesindeki okullara kurayla hizmetli alındı.

Başvuran bulunan 157 kişi için Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu’nda noter huzurunda kura çekildi. Okullarda 9 ay çalıştırılmak üzere 50 personel belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Her yıl yapıldığı gibi İŞ-Kur aracılığı ile Milli Eğitim Müdürlüğüne çalışacak eleman kadrosu veriliyor. Bize 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için şimdilik ayrılan sayı 50 kişi. Tabii bizim beklentilerimiz daha çoktu. Okullarımız haklı olarak bizi sıkıştırıyor, bizde elde bir şey olmayınca veremiyoruz. Temenni ediyoruz ki bu sayı arttırılır, hem bekleyenlerden daha fazla kişi iş bulur, hem de bizim okullarımızın ihtiyacı karşılanmış olur. Bu 50 kişi 9 Ekim tarihinde tespit edilen okullarda göreve başlayacak. Bitiş tarihi ise 30 Haziran 2018’dir. Seçilen 50 kişi başlamaları halinde okullarda görev yapacak. Her yıl olduğu gibi bu kişiler okullarımızda haftada 5 gün ve 45 saat üzerinden çalışacaklar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.