Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl OSB'de Zeki Şahin dönemi

İnegöl ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) olağan kongresinde başkanlığa Zeki Şahin getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl OSB'de Zeki Şahin dönemi
 İnegöl ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) olağan kongresinde başkanlığa Zeki Şahin getirildi.

OSB salonundaki genel kurulda faaliyet raporları ibra edilip oylandı. Bölge Müdürlüğü idari binasının bakım-onarım işleri için yönetim kuruluna 2,5 milyon TL’lik ödenek için yetki verildi. Ayrıca oy birliğiyle İnegöl’e 24 derslikli bir okul yaptırılması için yönetime yetki verildi. Tek listeyle gidilen seçimde, OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına Zeki Şahin seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Muvaffak Bayramoğlu, Sabahattin Fazlıoğlu, Semih Çelebi ve Abdullah Özdemir, Denetleme Kurulu asil üyeliklerine ise Osman Tekin ve Ferşat Kozlu getirildi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, “11 yıldır Organize Sanayi Bölgesi'ni sanayici arkadaşlarımız sevk ve idare ediyor. Daha evvel belediye ve Ticaret Sanayi Odası tarafından idare ediliyordu. 70'li yıllarda OSB kurulduğu günden bu yana burada hizmet veren yönetim kurulu üyesi arkadaşların hiç biri hakkı huzur almadan, işini, gücünü bırakarak çalıştı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Zeki Şahin ise, “Uzun süre başkanlık yapma niyetimiz yok. Kısmetse yeni arkadaşlarla birlikte yönetimi yenileştirip yola devam edeceğiz. Çünkü bu sanayi bölgesinde şükürler olsun hiçbir sıkıntı yok. Bundan sonra da olmayacak. Bugüne kadar ağabeylerimizle birlikte, onlarında gayretleriyle birçok işi hallettik. Bize bu yapılmış doğru işleri devam ettirmekten başka bir şey kalmıyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından önceki dönem başkanı Erdoğan Şeremet’e ve Metin Anıl’a teşekkür plaketi takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.