Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl'de gönüllü öğrenciler okul boyadı, cami temizledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Damla" projesi için Bursa’nın İnegöl ilçesine gelen gönüllü gençler, Gündüzlü Mahallesi’nde cami ve evleri temizlerken, okulu da boyadı.Gruplara bölünen 20 öğrencinin bir kısmı Gündüzlü Camii’nin...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl'de gönüllü öğrenciler okul boyadı, cami temizledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Damla" projesi için Bursa’nın İnegöl ilçesine gelen gönüllü gençler, Gündüzlü Mahallesi’nde cami ve evleri temizlerken, okulu da boyadı.

Gruplara bölünen 20 öğrencinin bir kısmı Gündüzlü Camii’nin temizliğini yaparken, bir kısım öğrenci de yaşlıların evlerini temizledi. Öğleden sonra ise Gündüzlü İlkokulu’nun duvarlarını boyayan öğrenciler, çocuklarla oyunlar oynadı.

Koordinatör Kübra Küçüker, “Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Atanmayı bekleyen gönüllülüğe baş koymuş bir öğretmenim. 23-30 Eylül tarihleri arasında İnegöl’deyiz. Farklı şehirlerden 20 gençle köylerimizde çalışıyoruz. Damla, bizi özümüze döndürmek niyetindedir. Biz gençleri de bu işe sürüklemek istiyoruz. Özümüze dönebilirsek ilk başladığımız damla olma yolunda bu okyanusta yürüyeceğiz. Bugün Gündüzlü köyüne geldik. Camiyi temizledik. Diğer 2 grubumuz da yaşlı teyze ve amcalarımızın evinde faaliyet gösteriyor. Okulun duvarlarını da boyadık. Çocuklarla güzel oyunlar oynuyoruz. Onları eğlendiriyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.