Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemesi

İnegöl Belediyesi, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla bu yıl da ilk ve ortaokul çağındaki 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı.Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dumlupınar Ortaokulu’na giderek öğrencilere kırtasiye malzemelerini...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemesi

İnegöl Belediyesi, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla bu yıl da ilk ve ortaokul çağındaki 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Dumlupınar Ortaokulu’na giderek öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttı. Aktaş, “2017-2018 eğitim öğretim yılı başladı. Yaklaşık 59 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmeniyle büyük bir eğitim ordusuna sahip İnegöl’deki tüm idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve milli eğitim camiasının ilköğretim haftasını tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın vatanına bağlı, bayrağına saygılı bir şekilde yetişmeleri en büyük temennimiz. Bu konuda ailelerimize, öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Çocuklarımızın matematiği, fen bilgisini, hayat bilgisini öğrenirken, beraberinde hayatın gerçeklerini, vatan millet sevgisini de öğrenmelerinin gerektiğine inanıyorum. Belediye olarak İnegöl eğitimine ciddi katkılarda bulunduk. Eğitime arsa tahsislerinden tutunda, ana sınıfı binalarına, okullara kütüphanelerden, teknoloji sınıflarına, okulların fiziki yapılarındaki tadilatlardan, çevre düzenlemesine varıncaya kadar irili ufaklı yüzlerce çalışmaya imza attık. Yine en önemli eğitim yatırımlarımızdan biri olan bilgi kültür evlerimizin sayısını artırıp bu merkezlerdeki etkinliklerimizi de çeşitlendirerek çocuklarımıza ve İnegöl halkımıza daha kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile malumunuz her yıl öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bu hafta Pazartesi itibarı ile başlayan kırtasiye yardımlarımızı bu hafta sonuna kadar tamamlamış olacağız. İnegöl Belediyesi, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtacak. Kırtasiye setinde temel ihtiyaçları olan kalemler, defterler, boyalar ve benzeri malzemeler yer alıyor. Kırtasiye yardımlarımızın belediyeye maliyeti yaklaşık 42 bin TL" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.